aloNgWanida's FotoPage

By: aloNgWanida rocks

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 26-Aug-2008 09:57 Email | Share | | Bookmark
Mendeco kek pertunangan my sis

Kek Hantaran
Kek Hantaran lagi
Kek lagi
Tgk dulu esok baru letak komen eh ) ari ni sibuk banget tak sempat nak donlod bebanyak.


Thursday, 17-Jul-2008 01:39 Email | Share | | Bookmark
First trial kek masam manis

Interframe sket :))
Ni nak testing punya pasalla ni potong gitu gupernya
Ni la rupanya yg tak baper nak mengancam
Tengahari smlm dok sibuk belek page Kak Liza, so mata tertancap kat satu resipi kek masam manis dia yg nampak sangat cantek with green and brownish combination. So rasa nak cabar diri buat, lagipun benornya jeles sket sbb best frend aku buat cup cakes siap donlod arrr jeles mak tau.

Walaupun aku ni kategori kayu sket bab bab kek dan cookies ni tapi napa ek .. asal aku ngandung nak bersalin jek aku tentu sibuk bajar masak buat bende bende baru. Pembawakkan ka? Alahai abis kalo camni lepas ngandung nanti semangat patriotik aku ilangla ek Abisla abisla skali experimen yg aku buat selama mengandung ni.....

Hai apalaaaa nasibbbb ....


Tuesday, 1-Jul-2008 08:08 Email | Share | | Bookmark
First time joining fotopages walaupun dah lama register hahahaha

Budak ni xcited sangat!
Buai lelaju
saya sayang kamu
View all 5 photos...
Huih nak buat first step ni yg kekok aka susah ni almaklumla ni buta it sket page page ni tak pandai nak auta but tryla dulu ek


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net